Rajoni 4

Rajoni i Zhvillimit 4 përfshin 3 qarqe: Vlorë, Fier , Gjirokastër.
Bashkitë e rajonit janë: Fier, Divjakë, Lushnjë, Roskocev, Patos, Mallakastër, Vlorë, Selenicë, Himarë, Delvinë, Sarandë, Finiq, Konispol, Gjirokastër, Memaliaj, Tepelenë, Përmet, Këlcyrë, Libohovë, dhe Dropull;

Selia e AZHR4 ndodhet në qytetin e Vlorës.

 

Postuar: 10/13/17 10:59 AM | Perditesimi i fundit: 12/4/17 5:50 PM