Rajoni 3

Rajoni i Zhvillimit 3 përfshin 3 qarqe: Korcë, Elbasan , Berat.
Bashkitë e rajonit janë: Elbasan, Librazhd, Përrenjas, Gramsh, Cërrik, Peqin, Belsh, Korcë, Pogradec, Pustec, Maliq, Devoll, Kolonjë, Berat, Ura Vajgurore, Kucovë, Polican, dhe Skrapar;

Selia e AZHR3 ndodhet në qytetin e Korcës.

 

Postuar: 10/13/17 10:58 AM | Perditesimi i fundit: 12/4/17 5:49 PM