Rajoni 2

Rajoni i Zhvillimit 2 përfshin 3 qarqe: Tiranë, Durrës, Dibër.
Bashkitë e rajonit janë: Tiranë, Kamëz, Vorë, Kavajë, Rrogozhinë, Durrës, Krujë, Shijak, Dibër, Mat, Klos, dhe Bulqizë;

Selia e AZHR2 ndodhet në qytetin e Tiranës.

 

Postuar: 10/13/17 10:58 AM | Perditesimi i fundit: 12/4/17 5:49 PM