Rajoni 1

Rajoni i Zhvillimit 1 përfshin 3 qarqe: Shkodër, Lezhë dhe Kukës.
Bashkitë e rajonit janë: Shkodër, Malësi e Madhe, Fushë Arrëz, Pukë, Vau i Dejës, Kukës, Has, Tropojë, Lezhë, Mirditë, dhe Kurbin;

Selia e AZHR1 ndodhet në qytetin e Shkodrës.

 

Postuar: 10/13/17 10:58 AM | Perditesimi i fundit: 12/4/17 5:49 PM