Vizitë e Zv. Kryeministrit në ambjentet e RED

Me datë 11.04.2017 në mjediset e Agjencisë për Zhvillim Ekonomik Rajonal u zhvillua takimi me Zv. Kryeministrin e Shqipërisë Niko Peleshi.

Gjatë këtij takimi u diskutua mbi programet dhe projektet aktuale mbi të cilat po punon Agjencia si dhe u prezantuan mundësitë potenciale të AZHER si mekanizëm zhvillimor.

Postuar: 10/10/17 10:55 AM | Perditesimi i fundit: 12/4/17 3:31 PM