Dita e Informimit mbi Fondin Europian të Detit dhe Peshkimit

View Calendar
2017-11-09 - 2017-11-10 All day

AZHER ishte midis 200 pjesëmarrësve të pranishëm në Ditën e Informimit mbi Fondin Europian të Detit dhe Peshkimit të mbajtur në Bruksel në datën 9 Nëntor.

Komisioneri për Mjedisin, Detin dhe Peshkimin, Karmenu Vella shpalli publikimin e një thirrjeje të re për Ekonominë Blu të Qëndrueshme me një buxhet total prej 14.5 milion euro. Kjo iniciativë e re është një nga zotimet e bëra nga Bashkimi Europian gjatë konferencës globale ‘Our Ocean 2017’ për të promovuar më tej rritjen e qëndrueshme nëpër Europë.